Frankopanska garda član je:
Linkovi
 

Dan Karlovačke županije

anno domini
11.04.2014
Karlovačka županija je u petak, 11. travnja, svečano obilježila Dan županije. Tim je povodom, u crkvi Presvetoga Trojstva u Karlovcu služena Sveta misa, a potom su izaslanstva karlovačke županije Grada karlovca policijske uprave karlovačke i Hrvatske kopnene vojske te brojnih udruga proizašlih iz Domovinskog rata položila vijence i upalila svijeće pred križem Gradskog groblja Jamadol u Karlovcu.
 
 

Proslava Dana Grada Požege i Grgureva

anno domini
08.03.2014
Ususret Danu Grada Požege i Grgurevu, proslavu je uveličalo 30 povijesnih postrojbi. Osim  domaćina Grgura i Trenkovih Pandura, nastupili su Dubrovački trombunjeri, Frankopanska Garda iz Ogulina, Tahijevi Puškari iz Donje stubice tegosti iz Poljske, Češke, Njemačke i BiH.
 
 

Proglašenje najboljih u sportu Karlovačke županije

anno domini
21.02.2014
Najveća borba u izboru za najbolje županijske sportaše, sportašice i klubove u 2013. godini vodila se u konkurenciji najboljih sportaša. Na kraju, neobična situacija – Luka Cindrić, donedavni prvotimac HRK Karlovca i teniski profesionalac Ante Pavić, podijelili su prvo mjesto s identičnim brojem glasova!
 
 

Odbojkaški turnir za rekreativce

anno domini
18.01.2014
U organizaciji OK Ogulin u subota 18.1. s početkom u 9h odigran je rekreacijski turnir u odbojci.. Sav prihod je išao za kupnju sportske opreme za žensku ekipu odbojkaškog kluba Ogulin. Ekipa Frankopanske garde osvojila je 3. mjesto.
 
 

Proslavljena 22. obljetnica međunarodnog priznanja Hrvatske

anno domini
15.01.2014
Ovdje danas nema mjesta politici i želio bih poručiti – Hrvatsko moja sretna budi neka te vode dobri ljudi. Uz te dobre ljude pozivam i branitelje da svi zajedno stvorimo bolji život i bolje sutra za generacije koje dolaze poslije nas, poručio je general Mladen Markač na proslavi 22. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, održanoj u srijedu u Domu OS RH “Zrinski. Tradicionalnu proslavu međunarodnog priznanja Hrvatske koju niz godina organiziraju udruge proistekle iz Domovinskog rata s područja Karlovačke županije, a ove godine Hrvatska prvi put slavi obljetnicu priznanja kao članica Europske unije.
 
 
str. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > ...28
Copyright Frankopanska garda Ogulin - Croatia