Frankopanska garda član je:
Linkovi
 

Najbolji u sportu Karlovačke županije u 2014. godini.

anno domini
20.02.2015
Maja Orlić i Borna Petanjek najbolji su sportaši Karlovačke županije. Ogulinka Orlić je svjetska juniorska prvakinja u streličarstvu, dok je dugoreški strijelac Petanjek, uz brojne uspjehe, bio i sudionik Olimpijskih igara mladih. Uz njih, Savez sportova Karlovačke županije je najboljima proglasio i Stolnoteniski klub Aquaestil iz Duge Rese i Hrvatski rukometni klub Karlovac.
 
 

Predsjednička inauguracija

anno domini
15.02.2015

Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju nešto iza 12 sati na Trgu sv. Marka svečano je prisegnula za prvu hrvatsku predsjednicu i time započela petogodišnji mandat.

Prisegom na Ustav RH pred predsjednicom Ustavnoga suda Jasnom Omejec i sucima toga suda, Grabar-Kitarović je svojom čašću prisegnula na savjesno i odgovorno obavljanje dužnosti predsjednice Republike, na dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih državljana. Obvezala se da će se držati Ustava i zakona, brinuti se za poštovanje ustavnopravnog poretka Republike Hrvatske, bdjeti nad urednim i pravednim djelovanjem svih tijela državne vlasti, čuvati nezavisnost, opstojnost i jedinstvenost države Hrvatske.

 
 

Izborna skupština DPD-a Sv. Rok - Lomost

anno domini
23.01.2015
U petak 23. siječnja u prostorijama Dobrotvornog podupirajućeg društva Sv. Rok u ogulinskom naselju Lomost održana je svečana izborna skupština istoimenog društva.  Nakon intoniranja himne i minute šutnje za sve poginule i umrle članove uvodnom riječi obratio se predsjednik društva Mladen Petrušić te otvorio skupštinu.
 
 

Izbor najboljih u sportu za 2014. godinu

anno domini
18.01.2015
U nedjelju, 18. siječnja 2015. održanje izbor najboljih u sportu grada Ogulina za 2014. godinu. Među mnogobrojnim kandidatima prva mjesta su osvojili Ante Pavić i Maja Orlić.
 
 

Doček nove predsjednice u Dražicama

anno domini
14.01.2015
Dražice -  Grobnik je večeras dočekao svoju predsjednicu. Samo tri dana nakon što je izabrana za prvu hrvatsku predsjednicu, Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u svoj rodni kraj. U Domu kulture u Dražicama priređena joj je velika svečanost, kojoj su nazočili mnogobrojni mještani s područja Grobnišćine, ali i iz udaljenijih krajeva. Čak ni kiša koja je počela padati uoči njezinog dolaska nije omela razdragano mnoštvo, koje se slilo u Dražice, a prema nekim procjenama, bilo ih sinoć u ovom jelenjskom naselju između tri i četiri tisuće. Dražice su bile centar Hrvatske, a to se moglo vidjeti i po brojnim medijima.
 
 
str. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > ...35
Copyright Frankopanska garda Ogulin - Croatia