Frankopanska garda član je:
Linkovi
 

Dan Karlovačke županije

anno domini
13.04.2015
Karlovačka županija je u ponedjeljak, 13. travnja, proslavila Dan županije. Svečanost obilježavanja započela je Svetom misom u crkvi Presvetog Trojstva, zatim su položeni vijenci pred križem groblja Jamadol u Karlovcu. Središnji događaj, bila je svečana sjednica Županijske skupštine, koja je održana u Gradskom kazalištu Zorin dom.
 
 

Turnir u odbojci - DSR Ogulin

anno domini
11.04.2015
U subotu 11. travnja održan je 1. rekreacijski turnir u odbojci za žene u organizaciji Društva za sportsku rekreaciju Ogulin.
Pobjednik turnira je ekipa "Parejda Delnice". Drugo mjesto je osvojila ekipa "DSR Odbojka Rijeka", a treće mjesto domaća ekipa OK Ogulin. Nakon završetka turnira na prigodnom druženju dodjeljena su priznanja i nagrade za sudjelovanje na turniru i osvojena mjesta.

 
 

Plenarna skupština "EGS-a"-Primanje u Viteški red

anno domini
10.04.2015
Šibenskom rivom u petak 10. travnja je ponosno prošetalo oko 150 članova povijesnih postrojbi iz svih dijelova Europe na čelu s belgijskim princem Charles-Louisom Prinz von Merode i Velikim meštrom Viteškog reda sv. Sebastijana Karl von Habsburg-Lothringen, nadvojvodom Austrije u sklopu Plenarne skupštine Europskog saveza povijesnih postrojbi koja se održava u Šibeniku. U povorci je sudjelovala i Frankopanska garda Ogulin čiji Je zapovjednik Vedranko Brozović  na svečanoj misi primljen u Viteški red Sv.Sebastijana.
 
 

Sretan Uskrs!

anno domini
05.04.2015
 
 

20 godina obnovljenog Hrvatskog sokola Osijek

anno domini
21.03.2015
Na Trgu Ante Starčevića povijesna udruga Hrvatski sokol Osječko-baranjske županije Osijek obilježila je 20 godina obnovljenog Hrvatskog sokola, kao i 119 godina od osnivanja Hrvatskog sokola u Osijeku. Po prvi put u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji u obilježavanju dana Hrvatskog sokola i sudjelovale su i mnogobrojne Povijesne postrojbe iz 23 grada koje su i u Savezu povijesnih postrojbi Hrvatske vojske i u Savezu Europskih povijesnih postrojbi.

 
 
str. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > ...36
Copyright Frankopanska garda Ogulin - Croatia